lördag 25 februari 2012

Lördagsvandring!...

Igår var det tänkt att vi skulle in till stan, men både jag och P'Pui vaknade med städenergi, så de vart en heldag med att städa upp både inne och på vår "balkong/uteplats". Det är ju behagligt att sitta ute nu i mellanåt, så nu är hängmattan uppe och det är fint i vår utechillout:)

På kvällen sen kom en god vän till oss Johannes för att stanna över helgen, P'Pui hade lagat Paneng Curry som var ooootroligt gott, och sen hade vi en ritkigt trevlig kväll:)

Vi vaknade riktigt tidigt idag, solen sken och vi bestämde oss för att gå upp på Gränna berget, vi har inte vart där uppe sen Harmony föddes. jag gick ju 4 dagar över tiden med henne, så då den fjärde dagen gick vi upp för hela Grännaberget plus runt i skogen uppe där, så när vi kom hem på kvällen den 30okt så satte verkarna igång och 09:12 den 31 okt kom vårt lilla underverk till världen:)

Ett riktigt kärt återseende med skogen, becken och den fina utsikten:)

Vi stannade på en spot la ut filt och bara njöt av den friska luften, hade varit lite behagligare om det inte blåste så mycket, men det känns bra att man kan börja spendera längre stunder utomhus utan att frysa ihjäl:), . Nu har vi precis kommit hem och både Harmony P'Pui och Johannes har slocknat , bara jag vaken så passar på att uppdatera lite:)

Hoppas ni också har haft en fin lördag dag, och att ni får en bra kväll!:) För oss blir det nog god mat,  snacks och TVmys ikväll, skulle jag gissa på:)

Första gången vi går ut med Harmony i bärselen:) Gick jätte bra, hon bara log hela vägen. Många nya vjuer och intryck:) ,,,On the way...
På vägen upp paserar man en svinggunga någon har satt upp i ett träd..
Här gungar P'Pui och Harmony, otroligt vacker vju, det känns som man flyger ut över berget:) Harmony älskade det!

Gränna vju:)


Frysen beck ner längs berget.. Det varå mäktigt för man hörde vattnet brusa högt under men allt man såg var fruset.




Lycklig ute i naturen med min älskade familj<3


Vju över hela Gränna. Vi bor fint måste jag säga:) Vattnet 5 min från lägenheten:)

Tar en paus här i solen

La Familia<3

På¨väg ner...
The way down
Ice Ghost...

3 kommentarer:

  1. Va myyys :D Langtar upp till berget & varen.. fan va kul va sjukt igentligen att johannes bor sa nara nu :) o att kontakten upptagits igen :)
    halsa P Pui att han far laga paneng nar jag kommer godaste <3 ha en underbar dag basta ni!!! <3

    SvaraRadera
  2. haha, alltid undrat varfor man maste skriva i bokstaver nar man ska ko9mmentera o sa.. alltsa efter.. tydligen for man ska bevisa man inte ar en robot haha :D

    Massa pussar o kramar till er!!!!

    SvaraRadera
  3. Jaa det är underbart!! Äntligen kan man vara ute i naturen i behagligt väder :p !
    Jaa superkul ju!! jaa när du kommer blir det massa god mat o ut upp i bergen!:)

    Haha jaaa skit skumt ju att man måste göra de,, tur du inte är en robot då iaf becka så du kan kommentera ;P .. LOVE

    SvaraRadera