torsdag 1 mars 2012

Att hitta tid.

Hej!

Nu har jag vart dålig på att uppdatera på ett par dagar, men det har vart full rulle nu hela veckan.
Vet inte riktigt vad vi gjort, men för oss är det väldigt lätt att vara upptagen, vi hittar alltid på någonting att sysselsätta oss med, sen lilltösen behöver ju sin kvalitetstid med:)
Och om vi har tänkt oss att inte göra någonting alls, då dyker alltid nära och kära upp för att åter igen sysselsätta oss, hehe :) (klagar inte, vi älskar alla våra vänner, och ni är alltid välkommna:) <3)
Men det är svårt att hitta tiden för att sätta sig och blogga varje dag, Så ni kommer nog få lite glapp här o där i uppdateringen, men jag gör mitt bästa för att hålla igång bloggen:)

Veckan har iallafall spenderas större delen i Huskvarna (jönköping) i min mammas lägenhet, hon var bortrest så vi passade på att ha lägenheten närmare stan då. Gränna där vi bor är en liten stad, kan nästan kallas by och ligger ca 4 mil ifrån Jönköping. Det finns allt du behöver här för att bo, och det är riktigt fint. Vatten, strand, berg, skog, ängar, nån enstaka kläaffär, massor med polkagrisaffärer, systembolag och matbutiker, Allt är bevarat fån förr i tiden, så gatorna är supermysiga och husen är såå charmiga:)
Folken som bor här är väldigt öppna och alla hälsar på alla. Vi som är så sociala själv, tycker det är väldigt trevligt:)
Men i mellanåt är det skönt att komma närmare civilisationen, tex att storhandla (väldigt dyrt med mat i Gränna), så nu har vi fyllt upp både frys, kyl och skafferi.

Inte tagit så mycket bilder i veckan men I söndags hade vi en fin tripp nere längs vattnet, här kommer lite bilder:)
Läckert, på bara en natt



Otroliga Natur





Fridfullt.

Isen var så tunn, man såg rakt igenom. superläckert, som glas


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar