torsdag 23 februari 2012

Vår-optimistisk!:)

Ännu än riktigt vacker dag, Fågelkvitter, sol, vindstilla 13+ och klarblå himel:) .. Ingenting att klaga över, våren är tidig, och är här för att stanna! (hoppas vi på) :)
När vi vaknade var det bara att dra på sig kläderna och gå ut. Efter en mörk kall och snöfri vinter så är varje solsestråle som ett guldkorn, man blir som helt till sig o måste ta vara på det!

Vi gick en väldigt fin runda längs med vattnet, för att sen komma tillbaka via Gränna hamn, Vi glömde vår kamera hemma, men det blev lite bilder med min samsung telefon (av den äldre modellen) så inte så jätte bra bilder men ni kan iallafall få en liten inblick av vår dag:)



Japp, det är torsdag och mitt på dan, men med den känslan dagen bjöd på kunde man ju inte motstå en sommarsider i solen:)!

Strand till en frysen sjö.
Kärlek. Som glas

Min tokstolle till man springer och slänger sig på isen, glashal och tunn, han gled långt iaf:P
Amasing Nature.

frysta vågor.



14:00 var det dags för babymassage på BVC, har inte vart med på det förut då det inte har funnits i Gränna. Men nu har dom startat det så det är klart vi måste dit:)
Det var fint, dom hade tänt lite ljus och ställt i mitten sen spelades det lugn harmonisk och avslappnande musik. Vi var bara 4 bebisar också vilket gjorde det inte så livat:)
Vi släcker ner, och klär av babisarna lägger dom på handukarna för att börja, men Harmony som varit ute hela dagen och sovit i vagnen var jätte pigg o glad, och så fort hon fick av sig kläderna var det full fart, och vipps så vänder hon på sig från rygg till mage för första gången :D
Gissa om man vart paff och alla där fick va med om det stora framsteget:) Så duktig lilltösen<3:)

Efter babymassage blev det hemgång och skumbad, så mysigt och Harmony tycker det är så kul att bada:) Sen blev det mys med pappsen och till sängs. Så nu sitter jag här och uppdaterar om dagen:)




Har haft en jätte fin dag/kväll, och imorgon är det helg då blir det nog in till stan för att träffa mamsen o vänner:)  God kväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar